Heeft u vragen? Stel ze gerust via +31 (0)85 130 29 43 of info@sto-garant.nl

Documentatie STO Garant

Documentatie STO Garant

Hier vindt u de documenten die horen bij de garantieregeling van STO Garant.

Bij de garantieregeling van STO Garant horen een aantal documenten en voorwaarden. Op deze pagina kunt u de beschikbare documenten inzien en downloaden. Heeft u specifieke vragen over één van de documenten? Neem dan contact met ons op.

STO Garant

Met de garantieregeling van STO Garant kunnen de deelnemers voldoen aan de insolventiebescherming in de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen. Bij onze garantieregeling horen natuurlijk ook een aantal documenten en voorwaarden. Zo leest u bijvoorbeeld in de Garantieregeling van STO Garant meer over de werkwijze van STO Garant en de dekking die wij verlenen. Op deze pagina treft u altijd de meest recente documentatie aan van STO Garant. Mocht u vragen hebben over één van de documenten, neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijfformulier voor nieuwe deelnemers

Heeft u interesse in deelname aan de garantieregeling van STO Garant? Meld u dan vandaag nog aan! Aanmelden is heel eenvoudig: download ons inschrijfformulier, vul het in en stuur het per e-mail naar info@sto-garant.nl of per post naar STO Garant, Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Nederland. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met u op.

Download hier ons inschrijfformulier.

Garantieregeling van STO Garant

Bent u benieuwd wat onze garantie precies inhoudt en welke dekking STO Garant geeft aan reizigers? De antwoorden op deze vragen leest u in onze Garantieregeling.

Download hier onze Garantieregeling.

Download hier de Duitse versie van onze Garantieregeling.

Download hier de Engelse versie van onze Garantieregeling.

De zekerheid van een erkende garantieregeling

STO Garant is een erkende garantieregeling. Alle betalingen voor STO Garant worden verwerkt door Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB), Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Currence geregistreerde betaaldienstverlener. Certo Escrow heeft een uitgebreide staat van dienst in de Nederlandse betaalwereld.

Maak kennis met onze garantieregeling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van STO Garant? Neem dan contact met ons op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met deze garantieregeling? Meld u dan nu aan.