De avontuurlijke reizigers van Further Adventures genieten zekerheid met STO Garant

Avonturier of niet? Financiële zekerheid bij het boeken van een reis vindt iedereen fijn. Dat geldt ook voor de “gasten” van Further Adventures. Gespecialiseerd in georganiseerde 4x4 reizen voor kleine groepen timmeren oprichters Suzanne en Tomek sinds 2020 aan de weg.

It’s a bumpy ride

Vanuit passie een bedrijf starten, is nog altijd het beste uitgangspunt. Bij avonturiers Suzanne en Tomek haakten steeds vaker per toeval andere reizigers aan. “Waar belanden we nu weer met Suzanne en Tomek?”, hoorden zij met regelmaat. Na 2 jaar reizen door West-Afrika kwam het stel met een businessplan onder de arm weer thuis. Koud gestart kwam Covid om de hoek kijken. Nu 3 jaar later begint het echt te lopen. It’s a bumpy ride tot dusverre.

De drukte uit, de bergen in

Further Adventures wil graag de ongereguleerde kant van Europa laten zien. “Nederlanders komen nu eenmaal minder in aanraking met natuur en avontuur. Al is het maar eenvoudig een kampvuurtje maken. In Nederland mag dat niet. Wij nemen ze mee op avontuur.” zegt Suzanne. “De drukte uit en de bergen in”, vervolgt ze. Het bedrijf is gestart met reizen naar Polen, Roemenië, Oekraïne en de Balkan. Inmiddels wordt er uitgebreid naar Noordelijk Afrika en staan er lange expedities door West-Afrika op de planning.

Niet de ANWB bellen als je pech hebt, oplossen met tiewraps en door.

Suzanne, Further Adventures

Wild avontuur onder begeleiding

Het Oost-Europese “we lossen het wel op” van Tomek (hij is afkomstig uit Polen) en de Nederlandse “efficiëntie en gedegen voorbereiding” van Suzanne blijken een perfecte combinatie. “Mensen gaan met ons echt op avontuur, maar dan wel onder begeleiding en in een groep. Dat geeft vertrouwen en een beschermd gevoel.” legt Suzanne enthousiast uit. Lachend voegt ze eraan toe: “Niet de ANWB bellen als je pech hebt, oplossen met tiewraps en door.”

Via VvKR bij STO Garant

Direct bij de start werd het bedrijf lid van de brancheorganisatie VvKR (de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties). Een van de voorwaarden voor dit lidmaatschap is het hebben van een garantieregeling. Zo kwamen Suzanne en Tomek uit bij STO Garant. “STO Garant is heel laagdrempelig om deelnemer te worden en qua prijs ook nog eens interessant.” verklaart Suzanne de keuze. Ze vervolgt: “Het was voor ons een onzekere start, dan is het erg fijn als je snel en zonder al te ingewikkeld te hoeven doen een garantieregeling kan organiseren.”

We tonen het STO Garant logo op diverse plekken en de begeleidende teksten zijn ook heel duidelijk!

Suzanne, Further Adventures

Het geeft reizigers vertrouwen om te boeken

Zelf vindt Suzanne deze bescherming voor reizigers heel belangrijk. Het is dan ook goed dat de VvKR daar aandacht aan besteedt. “Het is een bonuspunt waardoor mensen boeken, ook al zijn we een kleine startende organisatie”, aldus Suzanne. Ze vervolgt: “Ik merk dat mensen het waarderen en dat het vertrouwen geeft. We tonen het STO Garant logo op verschillende plekken en de begeleidende teksten, die worden aangeleverd door STO Garant, zijn ook heel duidelijk. Het komt allemaal heel helder over.”

Snel en persoonlijk contact

“Bij vragen over het systeem, wordt er snel gereageerd. Heb ik vragen over de werking van STO Garant in relatie tot onze werkwijze? Dan wordt er inhoudelijk meegedacht.” legt Suzanne uit. “Altijd snel en correct. Heel persoonlijk allemaal, precies zoals wij ook werken. Die persoonlijke aanpak matcht gewoon fijn!” vervolgt Suzanne.

Voorfinanciering een uitdaging?

Met STO Garant staat het geld van de reiziger veilig op een derdengeldenrekening totdat de reis voorbij is. Direct daarna ontvangt het reisbedrijf de door de reiziger betaalde reissom. Mede dat maakt de garantieregeling zo laagdrempelig om deelnemer te worden. Hoe gaat Further Adventures daarmee om? “Veel van onze reizen zijn eigen inkoop en regelen we ter plaatse, we zijn immers altijd mee. Dan is het beperkt wat wij voorfinancieren” legt Suzanne uit. Ze vervolgt: “Als wij steeds meer Fly-drives gaan boeken, dan zullen we ook meer vooruit moeten gaan betalen. Dan gaat onze cashflow er anders uitzien. Daarvoor zijn oplossingen en ook dat zullen we dan bespreken met STO Garant”.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STO Garant? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Jouw klantcase in de toekomst ook hier?

Jouw klantcase in de toekomst ook hier?

Start vandaag dan nog je aanmelding bij STO Garant. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of maak een account aan.

Vrijblijvend account aanmaken bij STO Garant