Het gehele pakket van STO Garant is makkelijk én relaxed voor STOURS

Met de prachtige stranden van Noordwijk als zijn thuisbasis, begon Rick Bakkenes in 2016 met het aanbieden van meerdaagse wandeltochten. Inclusief hotels, lunchpakketten, consumpties onderweg, diners en vervoer van bagage. Inmiddels is STOURS flink gegroeid en wordt er ook gewandeld op de Veluwe, in Limburg en op de Waddeneilanden. Vanaf de eerste wandeltocht is Rick aangesloten bij STO Garant.

Rick zorgt persoonlijk voor elke groep

Het unieke van STOURS is dat Rick alles in zijn eentje regelt. Hij heeft geen personeel en zorgt persoonlijk voor elke groep. Bij elke wandeltocht is Rick aanwezig bij de start, waar hij bagage in ontvangst neemt, consumptiebonnen uitdeelt en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Vervolgens staat hij klaar in het restaurant en de volgende dag weer bij de start om de bagage te regelen en met iedereen een praatje te maken. Hoewel Rick niet deelneemt aan de wandeling zelf, zorgt hij ervoor dat elke groep persoonlijke aandacht krijgt.

Het is een soort sportief ‘bijkletsweekend’. Heerlijk wandelen, gave tussenstops, 's avonds lekker eten en een drankje.

Rick Bakkenes, STOURS

Vrienden, familie en collega’s

De wandelaars boeken vaak in kleine groepjes van twee of drie en zijn veelal vriendinnen, vrienden, familie, zussen of collega's. Rick vat het mooi samen: "Het is een soort sportief ‘bijkletsweekend’. Heerlijk wandelen, gave tussenstops, 's avonds genieten van lekker eten en een drankje." Mensen uit heel Nederland komen naar STOURS. Ze willen genieten van een ontspannen weekend waarin alles voor hen geregeld is.

Het hele betaalproces zit eraan vast (ook met betaalherinneringen). Je stelt het één keer in en alles verloopt automatisch.

Rick Bakkenes, STOURS

Rick koos voor de financiële en praktische voordelen van STO Garant

In 2016 werd STOURS lid van STO Garant, en dat was een heel bewuste keuze van Rick. Hij zag de voordelen, zowel financieel als praktisch. Hij vindt het prima dat het geld pas op zijn rekening komt, wanneer hij het daadwerkelijk heeft verdiend. Het automatiseren van de betalingen sprak hem ook erg aan. Rick: "Het hele betaalproces zit eraan vast (ook met het versturen van betaalherinneringen). Je stelt het één keer in en alles verloopt automatisch. Het hele pakket bij elkaar is lekker makkelijk en relaxed."

Als deelnemer van VvKR was het lid worden bij STO Garant snel en gemakkelijk. Heel fijn!

Rick Bakkenes, STOURS

Eenvoudig deelnemer worden van STO Garant

Het proces om deelnemer te worden bij STO Garant was eenvoudig voor STOURS. Via de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) kwam Rick in contact met STO Garant. “Het raamwerk en de overeenkomst lagen al klaar, dus als deelnemer van VvKR was het lid worden bij STO Garant snel en gemakkelijk. Heel fijn!”

Pure tijdswinst met de Excel-importfunctie

Sinds augustus 2022 maakt STOURS gebruik van de Excel-importfunctie van STO Garant. Voorheen voerde Rick handmatig per dag wel 10 tot 20 boekingen in, per boeking kostte dat 2 tot 3 minuten. Dankzij de Excel-import is dit verleden tijd. Rick heeft zijn eigen query gemaakt en nu verloopt het inlezen van de boekingen in het online platform van STO Garant nagenoeg automatisch. In plaats van elke boeking afzonderlijk in te voeren, kan hij nu een hele batch importeren. Dat bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. Rick: “Het hele proces is nu veel relaxter geworden, ik heb nu slechts 1 minuut nodig voor het importeren van een hele batch boekingen.”

Er is steeds minder contact en dat is positief

De samenwerking met STO Garant verloopt verder uitstekend voor STOURS. Door het verder automatiseren is het contact verminderd. Maar dat is dus positief. Rick over de samenwerking: “STO Garant reageert snel wanneer er een vraag is, meestal nog dezelfde dag of de dag erna. Als reissommen worden aangepast en klanten geld terugkrijgen, verloopt ook dat proces snel. Alles gaat dus super goed.” Rick benadrukt dat 1-op-1 afspraken mogelijk zijn. “Er is ruimte voor maatwerk en de samenwerking is flexibel, snel en aangenaam."

Rick voegt eraan toe: "Het wordt altijd beter, en STO Garant is altijd bezig om het beter, sneller en flexibeler te maken. Ze zeggen het niet alleen, ze doen het ook daadwerkelijk."

Wil je meer weten over de mogelijkheden van STO Garant?
Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Jouw klantcase in de toekomst ook hier?

Jouw klantcase in de toekomst ook hier?

Start vandaag dan nog je aanmelding bij STO Garant. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of maak een account aan.

Vrijblijvend account aanmaken bij STO Garant