Financieel onvermogen Labyrinth Outdoor & Travel B.V.

10-03-2022 – Op 01-03-2022 is Labyrinth Outdoor & Travel B.V. door de Rechtbank Gelderland failliet verklaard.

Wanneer uw boeking onder de dekking van STO Garant valt dan zal STO Garant contact met u opnemen. U leest in de Garantieregeling wanneer uw boeking voor vergoeding in aanmerking komt. STO Garant zal alle boekingen die onder de dekking vallen individueel afhandelen en u informeren over de afhandeling.

U dient in alle gevallen geen (aan)betalingen meer te doen aan Labyrinth Outdoor & Travel B.V., ook niet wanneer andere personen u vragen of adviseren een nog openstaande betaling te voldoen.

U kan uw vragen per e-mail via info@sto-garant.nl aan ons stellen. Gezien de drukte vragen wij u vriendelijk géén telefonisch contact met ons op te nemen.

Valt mijn boeking onder de dekking van STO Garant?
Alle door Labyrinth Outdoor & Travel B.V. bij STO Garant aangemelde pakketreizen komen in aanmerking voor de garantie. Lees de antwoorden op de onderstaande vragen voor meer informatie.

Heeft u geen pakketreis geboekt maar een losse reisdienst?
Uw boeking valt niet onder de garantie. U dient uw vordering in te dienen bij de faillissementsadministratie van de curator.

Heeft u na de betaling van uw pakketreis een e-mail van STO Garant ontvangen dat uw boeking onder de garantie valt (titel bericht: Betaalbevestiging voor uw boeking bij Labyrinth Outdoor & Travel)?
Ja: uw boeking komt in aanmerking voor de garantie. STO Garant zal hierover contact met u opnemen. Nee: uw boeking valt niet onder de garantie. U dient uw vordering in te dienen bij de faillissementsadministratie van de curator.

Heeft u betaald met creditcard of PayPal?
Neem zo spoedig mogelijk contact op met uw creditcard maatschappij of PayPal om het betaalde bedrag terug te krijgen via een refund.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is 100% beschermd bij STO Garant, een erkende garantieregeling.

Eenvoudig gebruik

Eenvoudig gebruik

Jouw boeking betaal je snel en eenvoudig met de online betaalmethodes. Ineens of in termijnen.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Betaal veilig en betrouwbaar via een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Direct inzage in alle bij STO Garant aangesloten organisaties. Twijfel je? Neem dan contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle STO Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij STO Garant.