STO Garant op TravDay: ontdek onze automatisering

25-09-2024 - STO Garant is dit jaar aanwezig tijdens TravDay, hét evenement voor de reisbranche. In de ochtend kun je tijdens de Meet & Greet sessies van branchevereniging VvKR kennismaken met ons team en in de middag zijn we aanwezig op het Tech-plein van partner TravelSpirit.

Meet & Greet met STO Garant bij VvKR

Tijdens de ochtend voorafgaand aan TravDay organiseert de branchevereniging VvKR een netwerkevenement voor haar leden en business partners. Dit biedt jou de kans om in korte sessies met het team van STO Garant in gesprek te gaan. We staan klaar om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden over onze garantieregeling. We bespreken graag hoe onze innovatieve derdengeldenregeling jouw reisorganisatie kan ondersteunen.

Bezoek STO Garant op het Tech-plein van TravelSpirit

In de middag kun je ons vinden op het Tech-plein van TravelSpirit, waar we meer vertellen over onze geautomatiseerde processen. STO Garant biedt namelijk een unieke technische koppeling met de software van TravelSpirit, waardoor het volledige proces, inclusief betalingen tussen de reiziger, onze derdengeldenrekening en jouw reisorganisatie, volledig geautomatiseerd en probleemloos verloopt. Dit bespaart tijd en zorgt voor efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid.

Kom langs en ontdek hoe STO Garant je kan helpen bij het organiseren van een garantieregeling gecombineerd met een geautomatiseerde administratie en betaalflow. Uiteraard kun je ook een online demo inplannen op een moment dat jou uitkomt via onze website.

Laatste nieuws

Onze garantieregeling is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onder onze deelnemers bevinden zich aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Diverse evenementen

Diverse evenementen

Wij zijn er ook voor aanbieders van recreatie-evenementen, festivals, bedrijfsuitjes, buitensport, etc.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.