STO Garant voor de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ)

14-06-2018 - Vanaf 1 juli 2018 moeten veel organisaties voldoen aan de verplichtingen van de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen. Dit geldt ook voor vrijwel alle leden van de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ). Daarom bundelen BBZ en STO Garant hun krachten: STO Garant voor BBZ.

Garantieregeling voor BBZ

In de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen wordt de definitie van een pakketreis verruimd. Naast ondernemers uit de traditionele reisbranche, verkopen ook veel ondernemers uit andere branches hierdoor vanaf 1 juli 2018 pakketreizen. Om pakketreizen conform de richtlijn te verkopen hebben ook deze ondernemers een garantieregeling nodig. “We zien dat veel ondernemers op zoek zijn naar een eenvoudige en betaalbare garantieregeling. De afgelopen periode hebben we met STO Garant dan ook hard gewerkt om onze oplossing beschikbaar te maken voor iedereen die volgens de vernieuwde richtlijn pakketreizen gaat verkopen”, aldus Thiemo Hollering van STO Garant.

Waar veel organisaties afwachten wat de precieze impact van de richtlijn zal zijn, heeft de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ) besloten juist een proactieve houding aan te nemen. Als dé brancheorganisatie voor de Nederlandse chartervaart vindt zij het belangrijk haar leden te faciliteren. Daarom besloot BBZ met STO Garant in gesprek te gaan over een garantieregeling voor de leden. BBZ-directeur Paul van Ommen over STO Garant voor BBZ: “Er verandert veel voor ondernemers in de toeristische sector. STO Garant speelt op een constructieve manier in op die verandering en luistert goed naar de behoeftes. Het gaat om gebruikersgemak en lage kosten. STO biedt voor veel ondernemers precies dat.”

STO Garant en BBZ zijn verheugd te kunnen melden dat BBZ leden zich vanaf vandaag aan kunnen melden voor STO Garant. In de komende maand zullen alle BBZ-leden geïnformeerd worden over de mogelijkheden van STO Garant voor BBZ zodat zij op 1 juli 2018 voldoen aan de noodzakelijke garantieregeling volgens de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen.

Wilt u meer weten over hoe BBZ en STO Garant hun krachten bundelen? Neem dan contact met ons op. Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van STO Garant ervaren? Meld u dan nu aan.

Laatste nieuws

Onze garantieregeling is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onder onze deelnemers bevinden zich aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Diverse evenementen

Diverse evenementen

Wij zijn er ook voor aanbieders van recreatie-evenementen, festivals, bedrijfsuitjes, buitensport, etc.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.