Jouw account extra veilig met “twee-factor-authenticatie” (2FA)

We hebben een beveiligingsoptie toegevoegd, de zogeheten twee-factor-authenticatie, ook wel "2FA" genoemd. 2FA is een extra beveiligingslaag voor je account voor het online platform van STO Garant. Het is ontworpen om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot jouw account. Met 2FA heb je namelijk, naast je gebruikersnaam en wachtwoord, een unieke code via je telefoon nodig om in te loggen. Wel zo veilig. Hoe je dit instelt, lees je hieronder.

Zo stel je binnen enkele minuten 2FA in

Je vindt deze optie onder "Mijn instellingen" in het online platform. Via de button die je daar ziet kun je 2FA toevoegen aan jouw account. In 5 duidelijke stappen is het geregeld. Dat kost slechts een paar minuten.

Wacht niet en beveilig je account vandaag nog

We adviseren je de 2FA beveiligingsoptie zo spoedig mogelijk toe te voegen. De beveiliging van je account neemt daarmee namelijk aanzienlijk toe.

Zijn er meerdere medewerkers die gebruikmaken van hetzelfde STO Garant account? Geen zorgen. Je kunt dan voor alle medewerkers 2FA toevoegen via "Mijn instellingen". Mocht je later willen inloggen en je telefoon niet bij de hand hebben? Geen probleem. Gebruik dan de back-up codes die je ontvangt bij het instellen van 2FA.

Tip: Mogelijk heb je al een authenticatie app zoals Google Authenticator of Authy op je telefoon staan. Je hoeft die dan niet opnieuw te downloaden en installeren.

Ga nu naar je account en verbeter je beveiliging.
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we zitten klaar voor je.

Laatste nieuws

Onze garantieregeling is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onder onze deelnemers bevinden zich aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Diverse evenementen

Diverse evenementen

Wij zijn er ook voor aanbieders van recreatie-evenementen, festivals, bedrijfsuitjes, buitensport, etc.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.