STO Garant is nu VvKR business partner

Wil je je als reisaanbieder aansluiten bij een brancheorganisatie zoals VvKR? Dan is het verplicht om een garantieregeling te hebben. Meer dan de helft van onze deelnemers is al VvKR lid, of bezig om lid te worden. Heel logisch dus om de samenwerking met VvKR te intensiveren. Zo hopen we (startende) VvKR leden nog beter te kunnen helpen met het regelen van hun garantieregeling. Jules Wedershoven, mede-oprichter van STO Garant licht toe.

Dé garantieregeling voor kleinschalige reisorganisaties

“STO Garant is met uitstek geschikt voor kleinschalige reisorganisaties. De pluspunten die wij het meeste horen zijn het eenvoudige en snelle aanmeldproces. Er hoeven geen accountsverklaringen en jaarrekeningen overhandigd te worden en bankgaranties zijn nooit nodig. Ook waardeert men de automatisering die onderdeel is van het lidmaatschap. Het versturen van betaalverzoeken en het bijhouden van de betalingen gaat automatisch.”

Ook voor startende organisaties zeer geschikt

Een garantieregeling is niet bepaald het leukste onderdeel om te regelen voor een startende reisondernemer. Dan kan het maar beter snel en eenvoudig gaan. Jules: “Het komt vaak voor dat wij binnen enkele dagen het lidmaatschap geregeld hebben. Ideaal dus als je het snel en goed geregeld wilt hebben. Kostentechnisch is het ook erg interessant, hoewel de meeste reisbedrijven de kosten gewoon doorberekenen aan de klant. Het is wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat de reisgelden na de uitvoer van de reis worden vrijgegeven. Juist startende ondernemingen zijn vaak nog flexibel om de cashflow goed te organiseren, is onze ervaring. Mocht dat toch een te grote uitdaging zijn, dan bieden wij met VZR Garant een uitstekend alternatief.”

Trots om VvKR business partner te zijn

“Sinds augustus 2023 is STO Garant officieel VvKR business partner en daar zijn we best trots op. VvKR stond in 2013 aan de wieg van STO Garant. Al 10 jaar bestaat er een goede en constructieve samenwerking tussen beide organisaties. We kijken ernaar uit om de intensieve samenwerking te continueren en van elkaar te blijven leren. Ook is het mooi om als garantieregeling bij te kunnen dragen aan het behoud van de betrouwbare naam die de VvKR heeft.”

Benieuwd of STO Garant ook past bij jouw organisatie?

We beantwoorden graag al je vragen.
Eerst meer lezen over onze garantieregeling? Dat kan natuurlijk ook.

Laatste nieuws

Onze garantieregeling is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onder onze deelnemers bevinden zich aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Diverse evenementen

Diverse evenementen

Wij zijn er ook voor aanbieders van recreatie-evenementen, festivals, bedrijfsuitjes, buitensport, etc.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.