Heeft u vragen? Stel ze gerust via +31 (0)85 130 29 43 of info@sto-garant.nl

Garantieregeling STO Garant vernieuwd

Garantieregeling STO Garant vernieuwd

Welkom bij STO Garant, de eenvoudige en goedkope garantieregeling voor alle pakketreizen!

Garantieregeling STO Garant vernieuwd

05-06-2018 - Sinds de start in 2013 is de garantieregeling STO-reisgarantie snel gegroeid. Met de komst van de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen op 1 juli 2018 is de tijd gekomen voor een vernieuwing van deze garantieregeling. Op die manier gaat STO mee met de ontwikkelingen in de sector.

Met trots presenteren wij u…

In de reisbranche is reizigersbescherming een belangrijk goed. Toch waren de mogelijkheden voor organisaties om deze bescherming aan te bieden tot voor kort zeer beperkt. Aansluiting zoeken bij een garantiefonds was hiervoor de enige optie. In 2013 besloot een groep reisondernemers samen met betaaldienstverlener Certo Escrow een alternatieve garantieregeling op te zetten en zo zag STO-reisgarantie het levenslicht. Gebaseerd op een geautomatiseerde derdengelden oplossing bleek deze garantieregeling te voorzien in een grote behoefte waardoor een snelle groei is doorgemaakt. Inmiddels nemen meer dan 150 organisaties deel en gaan elk jaar tienduizenden reizigers beschermd op reis dankzij STO-reisgarantie.

Door de verruimde definitie van een pakketreis, raakt de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen die op 1 juli 2018 van kracht wordt veel ondernemers buiten de traditionele reisbranche. Om deze organisaties de kans te geven zich bij STO-reisgarantie aan te sluiten is het tijd voor een doorontwikkeling van deze garantieregeling. Achter de schermen zijn we hier al maanden mee bezig en we vinden dat dit het moment is voor een verfrissing van de identiteit en het uiterlijk van STO-reisgarantie. Met de lancering van de nieuwe website presenteren wij dan ook met trots onze vernieuwde naam en uiterlijk: welkom bij STO Garant, de eenvoudige en goedkope garantieregeling voor alle pakketreizen!

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen van STO Garant? Neem dan contact met ons op. Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van STO Garant ervaren? Meld u dan nu aan.